Visszajelzések.

Monika Merenyi

Szeptember 26., 18:10 ·

Jó ideje készültem a hangtálak világában időzni, múlt héten végre sort kerülhetett rá. Egy olyan térbe mentem, ahol tudtam biztonságban vagyok és csak figyelhetek önmagamra, az érzetekre.
Az elmém az elején nagyon figyelni akarta mi történik, miért úgy szól, merre szól, de ezen kívül más gondolat nem is jött -már ez is üdítő volt- csak egy kép a végén. A testérzetem volt igazán érdekes. Vagyis pont az, hogy mintha teljesen külön lennék a testemtől, az tudatosodott, hogy nem vagyok egy a testemmel, én nem a testem vagyok és nagyon jó érzés volt ezt ilyen formában is megtapasztalni. Érdekes volt ahogy a különböző részeknél (körülöttem körben voltak hangtálak) mennyire érzékeltem azt a frekvenciát, azt a rezgést és hogyan hatott és a sok hang hogyan tevődött annyira össze, hogy lett aztán egy olyan lebegős érzés az egész, hogy szinte rezgéssé váltam. Azt éreztem, hogy minden tényleg csak rezgésből áll. Jó érzés volt, ahogy a test alakul, egybefolyik a tér és a test, a különböző rezgések sokasága. Annyi inger, rezgés ért amire reagált az agyam, testem, lelkem is.
A végén egyedül maradtam még a szobában visszatérni. Azt éreztem, hogy még vissza kell tömörödjön a testem és még nagyon sok cm-re vagyok, az aurarétegekből még vissza kell térni, ott még tart a rezgés, hatás.
Különleges megtapasztalás, jó élmény volt, kikapcsoló, feltöltő. Folyt.köv.! Köszönöm Zsolt Ormay-nak! 😊 Nagyon profin, magabiztosan, egységben tartva a kezelést szólaltatta meg a hangtálakat, anélkül hogy kizökkentett volna a jelenléte.

Ez egy jó ajándék önmagunknak, másnak is. 🏵️tsz...

Amrita Mária Kis TahiSzeptember 26., 12:30

Zsálya illata táncolt át, a hangulatos szobán.
A sötétítőn átszűrődő nappali fények, és a gyertya lángjának köszönhetően, a kezelő matracot körülvevő hangtálak fénye, melegséget és bizalmat sugározó látványt és érzést nyújtottak, az első perctől fogva.
Sokat nem kellett gondolkodnom, hogyan érzem legkényelmesebben magam, miközben lefeküdtem a matracra. Szeretem a magzatpózt, ezért enyhén összegömbölyödve, a bal oldalamra fordulva feküdtem, s hunytam le szemeim, hagyatkozva az érzéseimre, a testem jelzéseire.
Születésem körülményei nem nevezhetők átlagosnak. A szülőcsatornában ugyanis mindkét térdem eltört. Ennek következtében, több korrekciós műtétet végeztek rajtam, és kialakult nálam, egy fajta mozgássérültség.
Talán ezért volt számomra a térdeim kezelése a legmeghatározóbb élmény.
Ahogy a hangtálak megszólaltak, a térdeimben úgy pattantak szét az energia gömböcskék. Pont úgy, mint amikor egy szénsavas ásványvízes palacknak a kupakját letekerik, és szaladnak felfelé a buborékok, majd szétpattannak ahogy a levegővel eggyé válnak, kapcsolódnak.
Ezzel a lágysággal, játékossággal pukkantak szét, a rezgés által keltett energiagöböcskék a térdeimben. Jól eső érzés volt, amolyan gyógyulósan, enyhén fájós.
Nem, ez nem az a fájó, szenvedő fájdalom!
Ez az a bizsergetően, meghatóan, mosolygósan, örülősen fájós.
Biztosan Te is éreztél már hasonlót, amikor gyógyulóban volt egy sebed, vagy egy sérülésed!? Egyszerre viszket, fáj, bizsereg, nyüzsög. Érezni, ahogy a sejtek mozgásban vannak, ahogy gyógyulnak.
És én arra vágytam, hogy ne érjen véget sose ez az érzés, a gyógyulás, a hangtálak rezgése.
Az egész testemet körbe járta a kezelés, és a szívemnél, a fejemnél is voltak megéléseim.
Például, az agyamban a gondolatok szövevénye, egészen összekuszálódott állapotban voltak, a kezelés előtt. Azonban a hangtálaknak köszönhetően, teljesen kisimultak, kigubancolódtak ezek a már - már görcsös szálak.
Mint mikor a mézcsöpögtetőre feltekered a mézet, és az vékony szállá alakul a tekerés következtében. Egészen olyannyira, hogy mire a mézes üvegtől elemeled, a pókháló vékonyságú méz szál láthatatlanná válik, hogy végre a bögrédbe csurgathasd az édes nedűt.
Pont ilyen finoman, és lágyan bogozódtak ki az összegubancolódott gondolataim, és váltak semmivé, simává a kezelés alatt.
Psssz: be is aludtam pár perc erejéig!

Köszönöm az élményt, az érzést - Hankunyhó Vác - alias Zsolt Ormay!
Olyan, KELL MÉG HANGTÁLAS KEZELÉS volt!
Szeretném folytatni, újra élni érezni a térdeim gyógyulását (is)!

Amrita
2018.09.26.

Váncsa Dénes

Hangfürdő Ormayval
Nagyon jó és érdekes terápia.
Az elején a lábamnál levő mély tálakra az a benyomásom, mikor az ember megy a termálfürdő medencéjébe lefelé a lépcsőn. Az oldalamnál levő tálakból meg mintha a tenger hullámai futnának át rajtam. Minden tálhoz egy egy látomás kép is társul. A jobb oldalinál egy kis falu látképe és templomának harangja szól. A baloldalinál havazás hideg szellő, fehér farkas és hideg téli nap. Segítők fogják mindkét kezem, kiemelnek a testemből. A testem olyan, mint egy medúzáé. Áttetsző. Látom ahogy a hullámok a sejtjeim közül mossák ki a nem oda illő dolgokat.
A fejem körüli tálak közül van, amit Ormay a mellkasomban szólaltat meg.
Különös érzés, benne matat a mellkasomban. A mellkasom a tüdőm a szívem ezer apró tűszúrás érzése.
Hol gyorsabban hol lassabban veszem a levegőt. Kétszer pár percre el is szálltam, annyira beleengedtem magam.
Összeségében nagyon jó, különös és érdekes érzések kerítettek hatalmukba. 

Mónika Máté

Április 21. ·

Sziasztok :)

Hangtálas meditáción vettem részt két egymást követő napon. Az első egy csoportos foglalkozás, a második egyénibe volt a hét elején.
Most volt először szerencsém ennek megtapasztalásában, melyet nagyon szépen köszönök Zsolt Ormay - nak és természetesen Sütő Annamária Babi-nak :)
Mindkettő nagyon intenzív élménnyel gazdagított. Mind feszültség oldásban, mind pusztán élvezeti célzattal :)
Érdeklődéssel, kíváncsisággal vettem a rám hatott hangokat, a hangok és rezgésük általi tapasztalásokat a testemben, lelkemben. Milyen érdekes, hogy én belülről hogyan éltem meg a hangokat, kívülről a hangfakasztó miként látott és érzékelt engem a hangforrások által.

Ajánlani tudom mindenkinek, aki ellazulás, kikapcsolódás vagy feszültség, blokkok oldására kívánja kipróbálni és használni eme ékes hangokat! :)

Áldás

Zsuzsa Barka

Február 18. · tagRólunk írták

Sziasztok! Szerdán voltam hangtálas kezelésen és mindenképp szeretném róla megosztani a tapasztalataim, mivel mindenkinek nagyon ajánlom. Igazán hamar el lehet érni azt a szintet, ahol csak lebegsz és csupa jó érzés vesz körül. Sütő Annamária Babi tanácsolta, hogy utazzak is közben, de én nagyon nem akartam, mert annyira jó volt érezni a hangok által keltett rezgéseket a testemben, hogy minden percét ki akartam élvezni. Viszont mivel ez egy befolyásolhatatlan dolog, mégis elcsábított egy kis utazásra a tudatalattim, amivel kaptam egy egészen fontos választ is egy éppen aktuális dologban az éltemben. Tehát összességében lelkileg egy nagyon megnyugtató és fantasztikus dolog szerintem, ami nagyon hasznos dolog tud lenni. A testi része, hogy úgy felpörögtem tőle, hogy még hajnal 2-kor is vidáman ébren voltam, azt hiszem következőre inkább koránra vagy egy koncert előtti délutánra fogom időzíteni a terápiát :D Valamint két helyen is elég görcsösek az izmaim, mind a kettő oldódott és ez legalább 4 napig ki is tartott, és csak a 4. napon kezdtek visszajövögetni a tünetek, de nagyon jó segítség erre is. Szóval újra és újra nagy köszönet érte Zsolt Ormay :)

Zsuzsanna Lipinszki

Február 10. 

Sziasztok! Tegnap meg lettem hangtálazva, de rendesen 😀
Szeretném megosztani élményem veletek:
összesen 7 hangtálal voltam korülvéve. Nagyon nyugtató volt a hangjuk és rezgésük, boldogságot, biztonságot és melegséget éreztem. A lábamnál volt egy nagy hangtál és amikor megszólalt bizseregrek a talpaim 😀 Próbáltam belemélyedni a hangokba és meditálni, de akkor bealudtam 😅 Utána nagyon laza voltam és kipihentnek éreztem magam 😀
Köszönöm Zsolt Ormay ezt a szép élményt 😌🙏 csakis ajánlani tudom.

Égető Andrea Kedves Emberek! Most tartok hazafelé az Ormay-féle hangmasszázs-zuhanyról. Egy szóban összefoglalva: Baszki! (Már bocs, de ez szaladt ki). Mindenkinek ajánlom, nagggyon jól érzem magam. :) Itt is köszönöm a lehetőséget és újabb időpont ügyében keresni fogom Klárikát. :D

 Sütő Annamária Babi és Tünde Kisvárdai.

Január 18. 

Tünde Kisvárdai Azt gondolom "Titkárnődnél"jobban nem fogalmazta meg senki ezt az érzést amit nyújt ez a "kezelés".KÖSZÖNÖM!!!!(tudom van mit :)

Sütő Annamária Babi:

"Klárikám, (így szólít, amikor a titkárnőjét játszom), most maga következhet, szólt a Zuram, Zsolt Ormay s én végre a kliense lehettem, nem csak a titkárnője, háziasszonya, felesége, szeretője.

Végre én kerültem sorra, borzasztó kíváncsi voltam, milyen ez a fajta hangtál masszázs, hangtál fürdő, hangtál-kunyhó, mert volt már részem egy s másban, de ilyenben nem.

Hangulatfény, zsálya illat, gyertya, és bizalom - beleengedtem magam.
Két én feküdt ott. Egyik, amelyik kívülről látta az egészet s egy másik, aki piszkos élvezettel engedte be a hangokat magába. Utaztam, lazultam, figyeltem, hogy a testem mely részeibe hogyan hatol be a hanghullám, és ez hogyan érint meg engem. Hol feszültebb a testrészem és hol átengedőbb.

A hang, mely akkora jelentőséggel bír a mi életünkben. Ahogy szólunk egymáshoz, ahogy megtanultuk, hogy melyik hangsúly nyomogat gombokat, melyik hangnem üzeni: ne szólj hozzám vagy éppen símulós vagyok.

A hangtálak azt mutatták nekem, hogy a hang, amit kiadunk ma, valahol mélyen évszázadok után is hallatszik. Még rezeg. Az ősök hangja itt rezeg bennünk, körülöttünk, ha arra hangolódunk. És bármilyen hang, ami most megszólal, hatni fog a következő generációkra. A körülöttünk lévőkre. A természetre.
Az az egység élmény pedig itt lesz velem a mindennapokban, amit a felső csakráknál használt hangtálak idéztek fel. És időnként kérni fogom újból, hogy meg ne feledkezzek róla.
No meg, hogy annyira ellazultam, hogy épp, hogy nem folyt a nyál a szám szélén, amikor felkeltem.
Köszönöm

Zsurkó János László Az a helyzet ezzel a tálazással, hogy nagyon rá lehet kapni. Mindenkinek ajánlani tudom azt a finomságot amit megtapasztaltam az ORMAY <3 hangvarázslása alatt, mely nem múlik el csak úgy uk-muk-fuk. <3


Krauszné Daradics Ilona
Egy fantasztikus hétvége zárásaként egy csodás élményben volt részem, szeretném megosztani Veletek, mert ajánlani tudom mindenkinek. Ezt ki kell próbálnotok! :)
Júniusban részt vettem egy csoportos hangtálfürdőn Bonyhádon a Forrás KözPontban, amit Ormay Zsolt és Sütő Annamária Babi tartott. Fantasztikus volt ahogy a tálak és egyéb hangszerek (sajnos nem tudom a nevüket) rezgését megtapasztalhattam.
Nagyon kíváncsi voltam, hogy az egyéni terápia milyen hatással lesz rám.
Hétfőn végre szerencsém volt ezt is megtapasztalni. Egy szóval imádtam!!!
Ahogy a tálak rezgése a sejtjeimet ébresztgették, felrázták, szabályosan éreztem, ahogy újul a testem. A problémás terület a testemben újult erőre kap és mind ez fantasztikus nyugalmi állapotban.
Fantasztikus terapeuta Ormay Zsolt! Mindig tudta, hogy a sok tál közül mikor és hogy kell a hangtálat használnia. Minden elismerésem neki! Köszönöm Neki, hogy ezt megtapasztalhattam! Az biztos, hogy folytatás következik! 😊
Érdemes kipróbálni! 

Lilla Ilona Nyiratiné Prédli: áldottnak érzi magát.

2018. december 9., 22:54 · Rólunk írták

Hálásan köszönöm Zsolt Ormaynak, hogy a héten részt vehettünk a férjemmel egy közös hangtál fürdőzésen. Nekem nagyon intenzív élményben volt részem. Végig éberen, tudatosan jelen tudtam lenni...Láttam,éreztem a hangokat,nyomon tudtam követni az útjukat. S megengedték,hogy lássam életem talán legmeghatározóbb problémáját.életfeladatát..............amit eddig iszonyattal,félelmekkel elfojtva éltem.............részint tudattalanul...s most egy gyönyörű,kristály tiszta képpel megmutatták. Ha tudnék festeni lefesteném és a hangokat is közvetíteném...amit a hangtálak mellett hallottam....
Emberem a kezdésnél mély álomba szenderült. A befejezés előtt örömmel konstatálta,hogy hallja (elég erős hallás problémája van) a halkabb hangokat is.
Áldás az élményért!!💕🙏

Mónika Máté Mi tegnap este kipróbáltuk :) Köszi Ormay ❤️
Akit szeretek és aki mellett szeretve érzem magamat, kéz a kézben, egymás mellett, teljes nyugalomban élveztük a hangtálak muzsikáit 😊 

Olga Madarász

Február 6.,

Ma este különleges élményben volt részem.Már a szobába lépve csodálatos látvány fogadott aztán megérkezett mellé az ÉLMÉNY is.Köszönöm Zsolt Ormay a profizmusodat,a türelmedet,és a nyugalmadat.Szívből ajánlom mindenkinek!

Monika Mihály

Január 11. ·

Sziasztok! Én is a héten voltam -életemben először - hangtálas meditáción és nagyon-nagyon jó volt. Azt kértem Ormaytól, hogy bátorsággal dolgozzunk, az életemben most folyó események miatt szükségem van ennek a területnek a megerősítésére. Nagyon jó volt, tudtam utazni kétszer is közben, ami új felismeréseket adott. Nekem Ormay profizmusa, megnyugtató jelenléte is hozzájárult ahhoz, hogy csodás legyen az első találkozás a hangtálakkal. A gong volt a kedvencem :D Legközelebb, mert biztos hogy lesz legközelebb, remélem bevetjük a kristály tálat is. Azóta is érzem a hatást, és dolgozik bennem a megélt élmény. Ha valaki még nem próbálta, csak ajánlani tudom!

Edith Dalaczi

Január 9. · tag Rólunk írták

Kedveskéim!😁❤
Ma nagy örömömre egy hatalmas hangtálas hangfürdőben hangolódtam harmoniára...
Micsoda élmény és érzés megtapasztalni?
Ajánlom szeretettel HANGKUNYHÓ VÁC fantasztikus környezetét és kedves Zsolt Ormay-t,aki megkongatja és életre kelti a tibeti tálakat.
Ezt hozta Sütő Annamária Babi és Zsolt Ormay jézuskája😍❤
Ja...és a kártya amit húztam: BEÉRÉS😂
Szerintetek is " véletlen"?
Naná

<br>


Lilla Ilona Nyiratiné Prédli: áldottnak érzi magát.

2018. december 9. · tag Rólunk írták

Hálásan köszönöm Zsolt Ormaynak, hogy a héten részt vehettünk a férjemmel egy közös hangtál fürdőzésen. Nekem nagyon intenzív élményben volt részem. Végig éberen, tudatosan jelen tudtam lenni...Láttam,éreztem a hangokat,nyomon tudtam követni az útjukat. S megengedték,hogy lássam életem talán legmeghatározóbb problémáját.életfeladatát..............amit eddig iszonyattal,félelmekkel elfojtva éltem.............részint tudattalanul...s most egy gyönyörű,kristály tiszta képpel megmutatták. Ha tudnék festeni lefesteném és a hangokat is közvetíteném...amit a hangtálak mellett hallottam....
Emberem a kezdésnél mély álomba szenderült. A befejezés előtt örömmel konstatálta,hogy hallja (elég erős hallás problémája van) a halkabb hangokat is.
Áldás az élményért!!💕🙏

Lilla Ilona Nyiratiné Prédli

2018. október 25. · tag Rólunk írták

Szervusztok.
Szeretném elmesélni,hogy a tegnap esti Holdszertartás alatti hangfürdőn, nem várt,csodálatos élményben volt részem. Belső úton járok.Nehéz,fájdalmas..(gondolom mindenki ennek éli meg a sajátját)...S egy csodálatos FÉNY bontakozott ki előttem...töredezik a fal,omlik le........Ömlik be a Fény...
Áldás.💞🙏🦋